IDeal

Als Nederlandse klant betaalt u bij ons veilig via IDeal. Op het moment dat u een bestelling plaatst kunt u hiermee via uw eigen vertrouwde bank het betreffende bedrag aan ons over maken.

Veilig betalen met IDeal

.

MisterCash

Als Belgische klant betaalt u bij ons veilig via MisterCash. Op het moment dat u een bestelling plaatst kunt u hiermee via uw vertrouwde eigen bank het betreffende bedrag aan ons over maken.

Veilig betalen met MisterCash

.

PayPal

Wanneer u de beschikking heeft over een PayPal account kunt u ook via deze account bij ons betalen. Hierdoor kunt u ook gebruik maken van veel voorkomende creditcards zoals MasterCard en Visa. U betaalt bij ons geen extra kosten om gebruik te kunnen maken van PayPal. PayPal biedt als bijkomstig voordeel de mogelijkheid de kosten van een eventuele retournering terug te krijgen.

.

Veilig betalen met PayPal

.

Florijnen

Nieuw bij ons is de mogelijkheid om te betalen in florijnen. Het betalen met florijnen is een nieuw initiatief in Nederland wat u direct voordeel oplevert. Het enige wat u hoeft te doen is gratis een florijnen rekening te openen op betalenmetflorijn.nl. U koopt hier florijnen waarmee u kunt betalen. Een florijn kost 0,95 Eurocent waardoor u direct 5% korting heeft op uw aankopen. Bij een bestelling via onze webshop kiest u vervolgens om te betalen met florijnen en u maakt het bestelbedrag over via uw florijnenrekening naar de florijnenrekening van mijnbabyboetiek.nl onder vermelding van uw bestelnummerl. Het aantal te betalen florijnen is hierbij hetzelfde als het aantal euro's. Zodra de overschrijving is ontvangen, verzenden wij uw bestelling.

Waarom kiezen voor florijnen?

Buiten dat het aankopen o.b.v. florijnen een korting oplevert zit er natuurlijk een filosofie achter. Het huidige financiele systeem heeft zijn langste tijd gehad. Het bestaat alleen ten gunste van (federale) banken en heeft tot doel mensen met zo veel mogelijk schulden op te zadelen zodat zijn hun hele leven afhankelijk blijven en rente betalen. Betalen met florijnen biedt niet alleen voor particulieren een voordeel, maar ook voor ondernemers om renteloos te lenen. Meer informatie hierover kunt u lezen op de website van betalenmetflorijn.nl.

.

Zelf overmaken

Indien u geen mogelijkheid heeft om gebruik te maken van de hierboven genoemde veilige betalingsmethoden, kunt u het bedrag ook zelf overschrijven op onze rekening. U kunt hiervoor kiezen bij het afrekenen van uw bestelling. Op het moment dat wij uw overschrijving ontvangen hebben, wordt de bestelling verzonden.

.

Koop nu - Betaal later

achteraf betalen

Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van je bestelling te betalen. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun je klarna.com bezoeken.

Je betaalt alleen als je je bestelling hebt ontvangen!
Klarna biedt consumenten aankoopbescherming, wat inhoudt dat je niet hoeft te betalen voor je bestelling tot je die ontvangen hebt en dat Klarna je helpt als je problemen hebt met je aankoop.

Meer informatie over Klarna’s aankoopbescherming vind je hier.

Kosten en (te) late betaling

Om de door ons te maken extra kosten voor achteraf betalen te compenseren, brengen wij hiervoor € 1,- op de bestelling in rekening.

Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck en het behandelen van je gegevens door Klarna

Als je voor Betaal later kiest zal Klarna je kredietwaardigheid beoordelen. Als een kredietcheck uitgevoerd is kun je hierover geïnformeerd worden doormiddel van een brief of een e-mail. Klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan onze verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kunt vinden in onze privacyverklaring. De privacyverklaring is hier en op onze website beschikbaar. Door gebruik te maken van de diensten van Klarna bevestig je dat je deze verklaring hebt gelezen. Wij verwerken je persoonsgegevens bijvoorbeeld om je te identificeren en om klantenanalyses, kredietbeoordelingen, marketing en bedrijfsontwikkeling uit te voeren. Wij kunnen je gegevens ook doorgeven aan geselecteerde partners (zoals kredietinformatiebureaus), die buiten de EU/EER gevestigd kunnen zijn. In de privacyverklaring vind je meer informatie over het delen van gegevens, je rechten met betrekking tot je gegevens, hoe je contact met ons kunt opnemen met vragen of hoe je een klacht kunt indienen bij een autoriteit.