Over ons

De tijd gaat snel! Inmiddels bestaat ons baby webboetiekje al bijna 5 jaar. In die tijd hebben wij met plezier veel baby’s aangekleed en leuke reacties gekregen over onze spulletjes van moeders en oma’s.

Bij ons kunt u terecht voor organische babykleding, speciaal voor kindjes tussen de nul en één jaar. Onze babykleertjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals merino wol, bamboe, linnen en organisch (biologisch) katoen.

Organische kleding is belangrijk voor een gezonde start voor het leven van uw kindje. Bovendien vinden wij het comfort heel belangrijk: babykleding moet niet te strak zitten, niet belemmeren bij het bewegen van de baby en makkelijk aangetrokken kunnen worden.

Onze babycollectie straalt rust en kalmte uit, bevat neutrale kleuren en is van uitstekende, hoogwaardige kwaliteit. Alle onze babykleding en accessoires zijn uitermate geschikt als een uniek kraamcadeau en verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij werken met kleine voorraad, dus als u iets moois ziet kunt u beter snel bestellen! Bezoek regelmatig onze webwinkel voor acties en mooie aanbiedingen!

Keurmerken

De babykleertjes en andere spulletjes worden geproduceerd in Litouwen, Letland, Estland, Polen en Denemarken door kleine startende bedrijven en designers.

Deze landen staan onder andere bekend om hun wol- en linnenproductie en traditioneel worden daar veel natuurlijke producten gemaakt speciaal voor de kleintjes.  Al onze babykleding en overige babyproducten worden uitsluitend gemaakt van OEKO-TEX, grotendeels van GOTS gecertificeerd materiaal. De stoffen zijn gekleurd met behulp van niet-schadelijke kleurmiddelen. Details zoals metalen drukknopen zijn vrij van nikkel zodat deze geen allergieën kunnen veroorzaken.

Over mijnbabyboetiek keurmerken

Contact

Indien je contact met ons wenst op te nemen kun je dit doen via info@mijnbabyboetiek.nl of stel uw vraag via de chat op onze site.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

E-mailadres:info@mijnbabyboetiek.nl
Postadres:    Cunegondisstraat 17
6017ED Thorn
KVK-nummer:  60113251
BTW-nummer:NL002350743B56

  

Indien nodig zijn we telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-36556483

Neem echter bij voorkeur contact met ons op via e-mail.


Lees meer over ons:

HipPez - the hippez place to be!

HipPez

"Mijn baby boetiek, zo zoet..."

We Love Webshops

Recensie Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer

"Geef jouw gevoel van duurzaamheid door aan je kindje!"

Geef jouw gevoel van duurzaamheid door aan je kindje!